Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Φρούτα & λαχανικά εποχής – Πότε τρώμε τι;

Εκτύπωση
fruitsΜε την εμφάνιση των θερμοκηπίων μπορούμε και βρίσκουμε όλα τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου αλλά υπό φυσιολογικές συνθήκες κάθε μήνα του χρόνου παράγονται τα εξής φρούτα και λαχανικά:

Περισσότερα...

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζει την επιχειρηματικότητα!

Εκτύπωση
ebeaTo EBEA σε συνεργασία με το directmarket.gr, τη μεγαλύτερη Ηλεκτρονική Αγορά στην Ελλάδα, παρέχει σε όλα τα μέλη του δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα και δυνατότητα.online πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως αριθμού προϊόντων.

Περισσότερα...

Μέχρι τέλος Ιανουαρίου διπλές εισφορές στον ΕΦΚΑ καλούνται να πληρώσουν οι αγρότες

Εκτύπωση
agrotes217.1.2018
Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018, έχουν περιθώριο οι αγρότες προκειμένου να εξοφλήσουν στις εισφορές τους στον ΕΦΚΑ για τον μήνα Δεκέμβριο. Τέλος Ιανουαρίου όμως εκπνέει και η προθεσμία για την εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών του β΄ εξαμήνου του 2016 από τους αγρότες.

Περισσότερα...

Τιμητικές διακρίσεις για τις εταιρείες «Σκλαβενίτης» και «Παπαστράτος»

Εκτύπωση
sklavenitis17.1.2018
Τιμητικές διακρίσεις, για την προσφορά τους στην οικονομία και την κοινωνία, δόθηκαν την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στην εταιρεία «Σκλαβενίτης ΑΕ» και στην εταιρεία «Παπαστράτος ΑΒΕΕ», κατά τη διάρκεια της ετήσιας κοινής εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Περισσότερα...

Κάπνισμα: 6 τροφές που βοηθούν να καθαρίσετε τους πνεύμονες από τη νικοτίνη

Εκτύπωση
spanaki17.1.2018
Η νικοτίνη προκαλεί ταχεία αύξηση της πίεσης του αίματος και σοβαρές βλάβες στους πνεύμονες. Επιπλέον, ακόμη και αν κάποιος σταματήσει το κάπνισμα, η επίδραση της νικοτίνης μπορεί να διαρκέσει για χρόνια.

Περισσότερα...

Στις 22 Ιανουαρίου βγαίνουν τα πρώτα τρακτέρ στους δρόμους

Εκτύπωση
agrotes trakter16.1.2018
Να στήσουν μπλόκο, στις 22 Ιανουαρίου, στον Ε65 (νέο αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδος) με τρακτέρ και άλλα γεωργικά μηχανήματα, αποφάσισαν το βράδυ της Δευτέρας (15/1) οι αγρότες του νομού Καρδίτσας, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν στον Παλαμά.

Περισσότερα...

Δεν εξαιρούνται οι αγρότες από τις 120 δόσεις για οφειλές ΟΓΑ

Εκτύπωση
agrotes416.1.2018
Διευκρινίσεις για την υπαγωγή των αγροτών στη ρύθμιση των 120 δόσεων έδωσε στη Βουλή ο Τάσος Πετρόπουλος.

Περισσότερα...

Οι εξαγωγές νωπών οπωροκ/τικών για την εβδομάδα από 6 έως 12 Ιανουαρίου

Εκτύπωση
frouta-laxanika-215.1.2018
Με υποτονικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται οι εξαγωγές πορτοκαλιών, μανταρινιών και ακτινιδίων, λόγω και των επικρατούντων υψηλών θερμοκρασιών στις καταναλωτικές αγορές. Επίσης συνεχίστηκαν οι εξαγωγές μήλων και αγγουριών, φραουλών και τοματών. Οι διαμορφούμενες τιμές είναι σταθερές.

Περισσότερα...

Έχουμε 355 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 5378853
fbe

london produce
 

fruit logo en