Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Σύνθεση νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΚΛΑ

Εκτύπωση
athensΣας γνωρίζουμε τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 6ης Νοεμβρίου 2017 και το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα στη συνεδρίαση της 8ης Νοεμβρίου 2017 ως εξής:

Περισσότερα...

Φρούτα & λαχανικά εποχής – Πότε τρώμε τι;

Εκτύπωση
fruitsΜε την εμφάνιση των θερμοκηπίων μπορούμε και βρίσκουμε όλα τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου αλλά υπό φυσιολογικές συνθήκες κάθε μήνα του χρόνου παράγονται τα εξής φρούτα και λαχανικά:

Περισσότερα...

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών στηρίζει την επιχειρηματικότητα!

Εκτύπωση
ebeaTo EBEA σε συνεργασία με το directmarket.gr, τη μεγαλύτερη Ηλεκτρονική Αγορά στην Ελλάδα, παρέχει σε όλα τα μέλη του δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα και δυνατότητα.online πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως αριθμού προϊόντων.

Περισσότερα...

Φυσικό χυμό πορτοκάλι θα διαθέτουν οι αυτόματοι πωλητές του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα

Εκτύπωση
portokalia124.11.2017
Με μια νέα καινοτομία ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα επεκτείνει το εύρος των δραστηριοτήτων του. Στους αυτόματους πωλητές εκτός από φρέσκο γάλα οι καταναλωτές θα μπορούν να βρίσκουν και φρέσκο φυσικό χυμό από ελληνικά πορτοκάλια.

Περισσότερα...

Από 7 μέχρι 9 Φεβρουαρίου η FRUIT LOGISTICA 2018 στο Βερολίνο

Εκτύπωση
fruit logo en24.11.2017
Η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης για Φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά, FRUIT LOGISTICA 2018, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 7 – 9 Φεβρουαρίου 2018 στο Βερολίνο.

Περισσότερα...

Ποιοι θα μπορούν να λαμβάνουν μηνιαίο λογαριασμό της ΔΕΗ

Εκτύπωση
deh24.11.2017
Μηνιαίους λογαριασμούς θα εκδίδει σύντομα η ΔΕΗ σύμφωνα με όσα ανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης, Μανώλης Παναγιωτάκης. Αυτό θα αφορά στους καταναλωτές που πληρώνουν ηλεκτρονικά. Σε ομιλία του στο συνέδριο "Ενέργεια και Ανάπτυξη 2017" του ΙΕΝΕ χαρακτήρισε ανέφικτο και αχρείαστο τον στόχο του μνημονίου για μείωση του μεριδίου της ΔΕΗ στο 50% και μίλησε για στρεβλώσεις της αγοράς που πρέπει να αρθούν.

Περισσότερα...

Αναρτώνται σήμερα στο Taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας 2018

Εκτύπωση
pinakides24.11.2017
Σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών τα τέλη κυκλοφορίας του 2018.

Περισσότερα...

Φρούτα και λαχανικά για ευτυχία και ψυχική υγεία

Εκτύπωση
fruits24.11.2017
Αν ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα, η κατανάλωση επτά μερίδων φρούτων και λαχανικών καθημερινά αυξάνει την ψυχική υγεία και το αίσθημα ευτυχίας των ανθρώπων, σύμφωνα με μια νέα βρετανική μελέτη.

Περισσότερα...

Έχουμε 239 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 5068431
fbe

london produce
 

fruit logo en