Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Σύσκεψη για τα νέα μέτρα διοργανώνουν οι αγρότες της Κρήτης

Εκτύπωση
agrotes222.5.2017
Σε αναβρασμό βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος της Κρήτης μετά και την ψήφιση των νέων και σκληρότερων μέτρων της κυβέρνησης. Με πρωτοβουλία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Χανίων, συγκαλείται ευρεία σύσκεψη, την ερχόμενη Τρίτη, στο Εργατικό Κέντρο του Ρεθύμνου, ενώ οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα στις αγροτοσυνδικαλιστικές οργανώσεις του νησιού να συμμετάσχουν.

Στόχος της συνάντησης είναι να αξιολογηθεί η παρούσα κατάσταση αναφορικά με τα ανοιχτά ζητήματα του αγροτικού κόσμου και να καταβληθεί προσπάθεια συντονισμένης αντίδρασης.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων επισημαίνονται τα εξής:

«Είδαμε ότι όσοι πιο πολλοί είμαστε και ότι όσο συντονιζόμαστε πανελλαδικά μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, τόσο πιο αποτελεσματικοί είμαστε. Η επίθεση που δεχόμαστε από τις κυβερνήσεις, το ΔΝΤ και την ΕΕ απαιτεί όμως για να αντιμετωπιστεί ακόμα καλύτερη οργάνωση και συντονισμό και σε επίπεδο Κρήτης. Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς Συλλόγους της Κρήτης σε σύσκεψη την Τρίτη, 23 Μάη, στις 8μμ στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου».

Πηγή: agrotypos.gr
Έχουμε 176 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 6449663
fbe

london produce
 

fruit logo en