Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Δόθηκε παράταση υποβολής των αιτήσεων για τον καλύτερο Νέο Αγρότη

Εκτύπωση
agrotes425.5.2017
Μέχρι τις 30 Αυγούστου 2017 παρατείνεται η προθεσμία για την ηλεκτρονική κατάθεση των αιτήσεων των ενδιαφερομένων για την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό του Έλληνα «Καλύτερου Νέου Αγρότη 2017» που θα συμμετάσχει στον αντίστοιχο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες στις 18- 19 Οκτωβρίου 2017.

Η παρουσίαση των υποψηφίων και η ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής θα γίνει κατά τη διάρκεια των εργασιών του 24ου Πανελληνίου Συνεδρίου Νέων Αγροτών που θα πραγματοποιηθεί στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) από τις 7-10 Σεπτεμβρίου 2017.

Να υπενθυμίσουμε ότι τον διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου Νέου Αγρότη διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν αγρότες κάτω των 40 ετών, που είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος.

Τα κριτήρια του διαγωνισμού είναι:
• Καινοτομία
• Βιωσιμότητα
• Προσανατολισμό στην αγορά

Τα τρία βραβεία θα απονεμηθούν για:
• Το καλύτερο έργο
• Το πιο βιώσιμο έργο
• Το πιο καινοτόμο έργο

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για να λάβουν την φόρμα της αίτησης και τις αναλυτικές πληροφορίες, ενώ μπορούν να επικοινωνούν και με το τηλέφωνο 6932335569.

Ο νικητής του διαγωνισμού, μαζί με αντιπροσωπεία νέων αγροτών, θα μεταβούν στις Βρυξέλλες για την παρουσίαση της συμμετοχής τους. Τα έξοδα μεταφοράς & διαμονής καλύπτονται από την διοργάνωση.

Οι νικητές των βραβείων θα επωφεληθούν από την επικοινωνία και τη δημοσιότητα σε επίπεδο Ε.Ε. και το έργο τους θα παρουσιαστεί στις ιστοσελίδες των θεσμικών οργάνων της Ε.Ε.

Πηγή: agrocapital.gr
Έχουμε 371 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 6255947
fbe

london produce
 

fruit logo en