Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Μόνο φυσικά και βιολογικά προϊόντα στο Μάλμε της Σουηδίας

Εκτύπωση
fruit logistica29.9.2017
Στις 15-16 Νοεμβρίου 2017 και για 6η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται στο Μάλμε της Σουηδίας η μοναδική Επαγγελματική Έκθεση αποκλειστικά για βιολογικά και φυσικά προϊόντα για την αγορά των σκανδιναβικών χωρών (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ισλανδία), στις οποίες καταγράφεται η μεγαλύτερη κατανάλωση τέτοιων προϊόντων στην Ευρώπη.

Μάλιστα, οι σκανδιναβικές χώρες αυξάνουν συνεχώς τις αγορές τους σε βιολογικά και φυσικά προϊόντα, λόγω της συνεχούς υποστήριξης που λαμβάνουν από τις κυβερνήσεις και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς. Ως αποτέλεσμα, η έκθεση προσελκύει κάθε χρόνο όλους τους αγοραστές των σκανδιναβικών και βόρειοευρωπαϊκών χωρών, οι οποίοι αποσκοπούν στην ενδυνάμωση της γκάμας των προϊόντων τους.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η έκθεση θα εστιάσει στους κλάδους των Τροφίμων & Ποτών, Συστατικών, Βιταμινών & Συμπληρωμάτων Διατροφής, Καλλυντικών & Φυσικής Φροντίδας και Προσωπικής Υγιεινής.

Επισκέπτες
Την έκθεση επισκέπτονται Χονδρέμποροι και Διανομείς, Μεγάλοι εισαγωγείς & εξαγωγείς, Ιδιοκτήτες και Αγοραστές μεγάλων Delicatessen, Αγοραστές μεγάλων σουπερμάρκετ, Αντιπρόσωποι επιχειρήσεων φυσικών & βιολογικών προϊόντων, Υπεύθυνοι τροφοδοσίας Ξενοδοχείων, στελέχη από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα του Foodservice.

Ελληνική συμμετοχή
Από ελληνικής πλευράς, θα συμμετάσχει με περίπτερο 50 τ.μ. ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑA), αλλά και με τη συμμετοχή των εξής εμπόρων της Κεντρικής Λαχαναγοράς: Καραντινός ΑΕ, «Φύσης Έργο ΕΠΕ» - Στέφανος Κυρλής, Λάρισα Fruit, OPORELLO S.A., Κοκολιός Fruit, ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, Α.Σ. Τυμπακίου.

Τα στατιστικά της σκανδιναβικής αγοράς
• Η αγορά των προϊόντων υγιεινής διατροφής αγγίζει τα 12,1 δισ. ευρώ.
• Η αγορά των βιολογικών προϊόντων των σκανδιναβικών χωρών έρχεται πρώτη σε όλη την Ευρώπη.
• Για το 2017 η αύξηση στην ζήτηση φυσικών και βιολογικών προϊόντων αναμένεται να διαμορφωθεί στο 8% και αντιστοιχεί σε επιπλέον αγορές 300 εκατ. ευρώ από τους Σκανδιναβούς καταναλωτές.
• Η κατανάλωση φυσικών και βιολογικών προϊόντων στην Σκανδιναβία αυξάνεται κατά μέσο όρο με 10% ετησίως (σε σύγκριση με το 5%-7% στη Δυτική Ευρώπη).

Πηγή: froutonea.gr
Έχουμε 248 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 7734902
fbe

london produce
 

fruit logo en