Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ολλανδίας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου

Εκτύπωση
kritika-proionta19.10.2017
Τον Πρέσβη της Ολλανδίας στην Ελλάδα, Caspar Veldkamp, υποδέχτηκε, στις 17/10/2017, στην Περιφέρεια Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, με τον οποίο συζήτησε θέματα που άπτονται της τουριστικής, οικονομικής, αναπτυξιακής συνεργασίας ανάμεσα στο νησί και την Ολλανδία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, ενημερώνοντας τον Πρέσβη για την ανάπτυξη του τουρισμού, αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης, και το ότι είναι ένας ασφαλής και ποιοτικός τουριστικός προορισμός.

Επίσης, ο κ. Κουκιαδάκης, ζήτησε την αύξηση των εξαγωγών των κρητικών προϊόντων στην Ολλανδική αγορά και περαιτέρω αύξηση του τουριστικού ρεύματος των Ολλανδών τουριστών στο νησί.

Από την πλευρά του ο κ. Caspar Veldkamp, ευχαριστώντας τον κ. Κουκιαδάκη για την υποδοχή και την φιλοξενία, επεσήμανε ότι η χώρα του στηρίζει το επενδυτικό περιβάλλον στην Ελλάδα, ενώ χιλιάδες συμπατριώτες του επιβραβεύουν σε ετήσια βάση την Ελλάδα και την Κρήτη, που την προτιμούν για τις διακοπές τους.

Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου και Ολλανδός Πρέσβης συζήτησαν επίσης το πρόβλημα της υποχώρησης της κοινωνικής Ευρώπης τα τελευταία χρόνια που βάζει σε κίνδυνο, όπως αναφέρθηκε, την συνοχή και την ενότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η οικονομική ακόλουθος της Πρεσβείας Σιβάρντε Σαπ και ο επίτιμος Πρόξενος της Ολλανδίας στη Κρήτη Ιωάννης Βαρδινογιάννης.

Πηγή: agrotypos.gr
Έχουμε 250 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 7449817
fbe

london produce
 

fruit logo en