Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


H Chiquita «ντύνεται» στα ροζ για καλό σκοπό

Εκτύπωση
mpananes419.10.2017
Όλες οι μπανάνες Chiquita το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά αλλά και σε όλο τον κόσμο «φορώντας» ένα διακριτικό ροζ αυτοκόλλητο.

Η καμπάνια υλοποιείται στο πνεύμα της υποστήριξης των ενεργειών για την Ευαισθητοποίηση και Ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού τον μήνα Οκτώβριο, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να προσελκύσει την προσοχή όλων σε αυτό το τόσο σημαντικό θέμα.

Το ειδικά σχεδιασμένο ροζ αυτοκόλλητο θα «φορέσουν» 100 εκατομμύρια μπανάνες Chiquita σε όλες τις χώρες, με στόχο να δοθεί έμφαση στη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, και όχι μόνο κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Με την ενέργεια αυτή, η Chiquita αξιοποιεί την εμπορικότητά της για τις ανάγκες ενός καλού σκοπού, καθώς οι μπανάνες της βρίσκονται σχεδόν σε κάθε καλάθι, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φρούτα σε όλο τον κόσμο, αγαπημένο σνακ μεγάλων και μικρών και μπορεί να καταναλωθεί με πολλούς τρόπους μέσα στην ημέρα. Συνεπώς, είναι πολύ εύκολο η προσοχή όσων αγοράζουν μπανάνες Chiquita να στραφεί στο θέμα της καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού.

Να αναφερθεί τέλος ότι η Chiquita σε παγκόσμιο επίπεδο υποστηρίζει με δωρεές τοπικούς φορείς, που δραστηριοποιούνται στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, υπογραμμίζοντας έτσι τη μακροχρόνια δέσμευσή της στην υποστήριξη και στην καταπολέμηση της ασθένειας.

Πηγή: agronews.gr
Έχουμε 284 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 7734965
fbe

london produce
 

fruit logo en