Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Χαλάζι χτύπησε Φθιώτιδα, Ηλεία και Μαραθώνα Αττικής

Εκτύπωση
xalazi25.10.2017
Το βαρομετρικό χαμηλό «Δαίδαλος», το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη πάνω από τη χώρα μας, έκανε την εμφάνισή του με ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία εκδηλώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Φθιώτιδα, στο Κατάκολο Ηλείας και στον Μαραθώνα Αττικής.

Συγκεκριμένα στο νομό Φθιώτιδας τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώθηκαν λίγο μετά τις 21.30, στην περιοχή του Δήμου Λοκρών, όπου η έντονη χαλαζόπτωση προκάλεσε κυκλοφοριακά προβλήματα ακόμη και στην εθνική Οδό. Ισχυρές καταιγίδες σημειώθηκαν στις περιοχές του Μαρτίνου και της Λάρυμνας. Ιδιαίτεροι φόβοι καταγράφονται για τις καλλιέργειες της περιοχής. Ειδικά στην περίπτωση των ελαιόδεντρων το χαλάζι ήρθε στο χειρότερο χρονικό σημείο.

Η σφοδρή νεροποντή και η έντονη χαλαζόπτωση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας που έπληξε το βράδυ της Τρίτης την περιοχή του Μαραθώνα, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να γίνουν όλα κάτασπρα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καταγραφή των ζημιών στα θερμοκήπια που υπάρχουν στην περιοχή.

Στο Κατάκολο της Ηλείας είχαμε σφοδρή χαλαζόπτωση. Το χαλάζι έφτασε τουλάχιστον τους 20 πόντους, καθιστώντας δύσκολη την κυκλοφορία. Πολλά προβλήματα υπάρχουν στις καλλιέργειες της περιοχής.

Πηγή: agrotypos.gr
Έχουμε 266 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 7449841
fbe

london produce
 

fruit logo en