Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Φυσικό χυμό πορτοκάλι θα διαθέτουν οι αυτόματοι πωλητές του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα

Εκτύπωση
portokalia124.11.2017
Με μια νέα καινοτομία ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα επεκτείνει το εύρος των δραστηριοτήτων του. Στους αυτόματους πωλητές εκτός από φρέσκο γάλα οι καταναλωτές θα μπορούν να βρίσκουν και φρέσκο φυσικό χυμό από ελληνικά πορτοκάλια.

Μετά τη δημιουργία των συνεταιριστικών γωνιών «ΘΕΣγάλα συν» και την είσοδο στο Franchise ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα προχωρά στην καινοτομία του φρέσκου φυσικού χυμού (NFC) στο δίκτυο των αυτόματων πωλητών.

Ο χυμός πορτοκάλι «θες» παράγεται από φρεσκοστυμμένα πορτοκάλια, από επιλεγμένες ποικιλίες παραγωγών της Λακωνίας και της Αργολίδας, διατηρώντας το άρωμα και τη φρεσκάδα της ελληνικής γης.

Ο φυσικός χυμός «θες» διατίθεται στους αυτόματους πωλητές παστεριωμένος, δεν παράγεται από συμπύκνωμα (NFC) και είναι ό,τι πιο κοντινό στο φρεσκοστυμμένο χυμό.

Η νέα καινοτομία του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα με τον φρέσκο χυμό πορτοκαλιού στους αυτόματους πωλητές εντάσσεται στο πλαίσιο ανάπτυξης του Συνεταιρισμού σε νέα προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία στους παραγωγούς της Λακωνίας και της Αργολίδας να διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσω του δικτύου καταστημάτων του ΘΕΣγάλα.

Πηγή: agrotypos.gr
Έχουμε 211 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 7727879
fbe

london produce
 

fruit logo en