Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Τα πιο χοντρά μεγέθη στις Ναβαλίνες έπιασαν ήδη τιμή 30 λεπτά το κιλό

Εκτύπωση
portokalia8.12.2017
Αυξάνουν την δυναμική τους οι τιμές στις Ναβαλίνες, καθώς τα 30 λεπτά για τον παραγωγό είναι ήδη γεγονός στη Λακωνία. Οι τιμές στην περιοχή αυτή κυμαίνονται μεταξύ 20 και 30 λεπτών, ανάλογα με την ποιοτική κατάταξη και τον τεμαχισμό, με το «χοντρό» πορτοκάλι της κατηγορίας 0,1,2 και 3 να πληρώνεται ήδη 30 λεπτά το κιλό.

Εξαιρετικά μεγάλη καταγράφεται η ζήτηση για τα πιο μεγάλα μεγέθη της κατηγορίας 0,1,2 και 3, ενώ οι πελάτες στο εξωτερικό προτιμούν ακόμα περισσότερο όσα έχουν και καλή όψη.Εξαιρετικά μεγάλη καταγράφεται η ζήτηση για τα πιο μεγάλα μεγέθη της κατηγορίας 0,1,2 και 3, ενώ οι πελάτες στο εξωτερικό προτιμούν ακόμα περισσότερο όσα έχουν και καλή όψη.

«Από 20 έως 28 λεπτά κυμαίνεται η τιμή παραγωγού στην Αργολίδα», αναφέρει από την πλευρά του ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Argeas Fruit Θανάσης Μπόμπος, επισημαίνοντας, ότι «η ζήτηση είναι εξαιρετικά μεγάλη, ιδίως για τα χοντρά μεγέθη, σε εξωτερικό και εσωτερικό και η παραγωγή ελλειμματική λόγω της χαλαζόπτωσης, που ‘πήρε’ την περιοχή δυο φορές».

Πηγή: agronews.gr - Μπίκας Αλέξανδρος
Έχουμε 260 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 7727937
fbe

london produce
 

fruit logo en