Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Μνημόνιο Συνεργασίας ΟΚΑΑ – Italmercati

Εκτύπωση
okaa-prices12.12.2017
Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, και η Italmercati – Rete D’imprese, το Επιχειρηματικό Δίκτυο Αγορών χονδρικής της Ιταλίας, πρόκειται να υπογράψουν Μνημόνιο Συνεργασίας των δύο Οργανισμών, για την «Συνεργασία σε ζητήματα προώθησης αγροτικών προϊόντων και ανταλλαγής τεχνογνωσίας για Αγορές χονδρικής».

Το Μνημόνιο Συνεργασίας αφορά στην προώθηση αγροτικών προϊόντων και ενίσχυση του εμπορίου μεταξύ των δύο χωρών, και την από κοινού προσπάθεια για προσέγγιση δυνητικών νέων αγορών και νέων επιχειρηματικών ευκαιριών για τα αγροτικά προϊόντα.


Επιπλέον, συμφωνείται η συνεργασία για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας για αγορές χονδρικής πώλησης. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις υποδομές, τα συστήματα λειτουργίας και διαχείρισης, και τις διαδικασίες, μεθόδους και τεχνολογίες, (ψηφιακή λειτουργία, συστήματα ελέγχου και στάθμευσης, συστήματα εμπορίας και δημοπρασίες, διαχείριση κεφαλαίων κλπ.), καθώς και στην ανάπτυξη και αναδιάρθρωση αγορών αγροδιατροφικών προϊόντων.

Η σχτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, και ώρα 10.00π.μ. στο Metropolitan Hotel, Λεωφ. Συγγρού 385.

Πηγή: paseges.gr
Έχουμε 187 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 7929144
fbe

london produce
 

fruit logo en