Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Ναυάγησε η συμφωνία μεταξύ της Greenyard και της Dole

Εκτύπωση
dole8.1.2018
Η πολυεθνική εταιρεία Greenyard με έδρα το Βέλγιο δεν κατάφερε τελικά να αποκτήσει την Dole Food Company. Παρά την αποτυχία, σε δελτίο τύπου της Greenyard, ο εκτελεστικός διευθυντής της, Hein Deprez, ξεκαθάρισε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της βιομηχανίας και να δημιουργεί μερισματική αξία.

"Ενώ η απόκτηση της Dole από την Greenyard θα σηματοδοτούσε ορόσημο και για τις δύο εταιρείες, είμαστε σίγουροι ότι η Greenyard έχει τη σωστή στρατηγική και τις ορθές προτεραιότητες για να συνεχίσει ναδημιουργεί επικερδή ανάπτυξη και να δυναμώνει την παγκόσμια ηγετική μας θέση στα φρούτα και τα λαχανικά" είπε ο Deprez και συνέχισε "Καταβάλαμε κάθε προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί η συμφωνία με οικονομικό και στρατηγικό όφελος που θα δημιουργούσε αξία για τους μετόχους, παρόλα αυτά η συμφωνία δεν επετεύχθη.

Η Rothschild & Co λειτούργησε ως οικονομικός σύμβουλος της Greenyard’s financial, η Allen & Overy LLP ως νομικός σύμβουλος και η Freshfields LLP ως σύμβουλος ανταγωνισμού.

Σημειώνουμε πως, οι σημερινοί ιδιοξτήτες της Dole ανυπομονούσαν να απαλλαγούν τουλάχιστον από ένα μέρος της εταιρείας από τον περασμένο Απρίλη.


Πηγή: froutonea.gr

Έχουμε 223 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 7727901
fbe

london produce
 

fruit logo en