Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Αγωνία για τα κηπευτικά λόγω απεργίας της ΠΝΟ

Εκτύπωση
apergia-ploion12.1.2018
Το πλοίο ασφαλείας για τη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων αντικείμενο της σημερινής συνάντησης εκπροσώπων αγροτών της Κρήτης, από Τυμπάκι, Σητεία, Ιεράπετρα, Κουντούρα με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουπλή.

"Δεν είμαστε απέναντι με τους ναυτεργάτες. Αντίθετα. Η πολιτεία εδώ και ένα χρόνο κωλυσιεργεί στο αίτημά μας , που βρίσκεται στο προσκήνιο πάντα με την απεργία των ναυτεργατών" διευκρινίζει μιλώντας στο Ράδιο 98,4 και την Αγγέλα Δουλγεράκη ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φαιστού Μανόλης Ορφανουδάκης.


"Απέναντί μας είναι το Υπουργείο και ο Παναγιώτης Κουρουπλής, καθώς εδώ και ένα χρόνο υπόσχεται τη διόρθωση του νόμου που επιλύει το θέμα της μεταφοράς των ευπαθών προϊόντων, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα" προσθέτει.

Yπενθυμίζεται ότι στις 12 το μεσημέρι, οι εκπρόσωποι των Αγροτικών Συλλόγων Ιεράπετρας, Σητείας και Τυμπακίου συναντούν τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή, προκειμένου να ζητήσουν για μια ακόμη φορά να βρει λύση στο θαλάσσιο αποκλεισμό της Κρήτης, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ, η οποία ξεκινά με προοπτική να κρατήσει για αρκετές ημέρες.

Πηγή: neakriti.gr
Έχουμε 229 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 7727910
fbe

london produce
 

fruit logo en