Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Μέχρι τέλος Ιανουαρίου διπλές εισφορές στον ΕΦΚΑ καλούνται να πληρώσουν οι αγρότες

Εκτύπωση
agrotes217.1.2018
Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2018, έχουν περιθώριο οι αγρότες προκειμένου να εξοφλήσουν στις εισφορές τους στον ΕΦΚΑ για τον μήνα Δεκέμβριο. Τέλος Ιανουαρίου όμως εκπνέει και η προθεσμία για την εξόφληση των ασφαλιστικών εισφορών του β΄ εξαμήνου του 2016 από τους αγρότες.

Πρόκειται για εισφορές που έχουν υπολογισθεί βάσει των παλιών ασφαλιστικών κλάσεων του ΟΓΑ. Η πληρωμή των «παλαιών» αυτών εισφορών είναι απαραίτητη προκειμένου οι ασφαλισμένοι να εξασφαλίσουν ασφαλιστική ενημερότητα (εκτός αν έχει μπει σε ρύθμιση).

Για τις εισφορές Δεκεμβρίου 2017 η διοίκηση του ΕΦΚΑ αναφέρει τα εξής:

«Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι, οι εισφορές Δεκεμβρίου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών, έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ, www.efka.gov.gr, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δε θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τετάρτη, 31/1/2018.

Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή)».

Πηγή: agrotypos.gr
Έχουμε 242 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 6978350
fbe

london produce
 

fruit logo en