Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Άνοιξε τις πύλες της η Fruit Logistica

Εκτύπωση
fruit logistica7.2.2018
Ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία της στο Βερολίνο και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου η Fruit Logistica. Περισσότεροι από 3.100 εκθέτες από περισσότερες από 80 χώρες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις λύσεις τους για ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής. Περισσότεροι από 75.000 είναι οι αναμενόμενοι αγοραστές και οι εμπορικοί επισκέπτες από περισσότερες από 130 χώρες, που θα επωφεληθούν από το πλήρες φάσμα των εκθετών.

Ο Wilfried Wollbold, Global Brand Manager της Fruit Logistica δήλωσε κατά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Εκτός από το τρίπτυχο της έμπνευσης, της κορυφαίας πληροφόρησης και των νέων επιχειρηματικών ευκαιριών, η Fruit Logistica δίνει στον κλάδο μια ματιά στο μέλλον. Πώς θα αναπτυχθεί το εμπόριο φρούτων μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα; Θα προσφέρουμε στους εμπορικούς μας επισκέπτες και στους εκθέτες απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα στο Εγχειρίδιο Ευρωπαϊκών Στατιστικών, στη νέα Έκθεση για τις Τάσεις στα Φρούτα και Λαχανικά και σε ένα εκτεταμένο συνοδευτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων στον εκθεσιακό χώρο».

Το περιοδικό Φρουτονέα είναι παρόν στη Fruit Logistica για να σας μεταφέρει ειδήσεις και φωτογραφικό υλικό από την κορυφαία διεθνή συνάντηση των φρούτων και των λαχανικών.

Πηγή: froutonea.gr
Έχουμε 253 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 6969887
fbe

london produce
 

fruit logo en