Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Αγροτική επιχειρηματικότητα και αγροτουρισμός

Εκτύπωση
Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών-ΠΕΝΑ, οργανώνει στις 13 Μαΐου 2011, στις 2 μμ, μέσα στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του Δήμου Αθηναίων, εκδήλωση με θέμα «Αγροτική Επιχειρηματικότητα & Αγροτουρισμός» υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, στα πλαίσια του AGRO QUALITY Φεστιβάλ (13-15/5/201).
Το AGRO QUALITY Φεστιβάλ- Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα (13-15/5/201) είναι συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πιστοποίησης & Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων-OΠΕΓΕΠ (AGROCERT) και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού-ΕΟΣΣ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, για την οργανωμένη παρουσίαση των πιστοποιημένων & παραδοσιακών Ελληνικών προϊόντων, την ενημέρωση των καταναλωτών, την προώθηση της υγιεινής διατροφής, την γνωριμία με τις εταιρίες πιστοποίησης, αλλά κυρίως για να προβληθούν οι αγροτικές αξίες, ο αγροτικός πολιτισμός και ο αγροτικός τρόπος ζωής με ένα Αγροτικό χωριό...

Στο Αγροτικό χωριό θα υπάρχει παραδοσιακό ελαιοτριβείο, εργαστήριο λουκουμιών, παρασκευαστήριο παστελιού, ζύμωμα & ψήσιμο ψωμιού, παρασκευή πράσινου σαπουνιού, εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών, παλαιό οινοποιείο, αποστακτήριο, μύλος, τυροκομείο, μελισσοκομείο, ενώ θα λειτουργεί το «μπακάλικο της πλατείας».

Η επιχειρηματικότητα δεν είναι «ιδιοκτησία» των ιδιωτών, καθόσον έχουμε και την κοινωνική επιχειρηματικότητα, την συλλογική επιχειρηματικότητα, ακόμα και την κρατική επιχειρηματικότητα. Η Επιχειρηματικότητα δεν είναι μόνο η ίδρυση μιας επιχείρησης, ή η επίτευξη εκχρηματισμένου κέρδους. Το επιχειρηματικό πνεύμα είναι απαραίτητο για όλους και όχι μόνο για τους επιχειρηματίες.

Το επιχειρηματικό πνεύμα είναι η ανίχνευση και κινητοποίηση ταλέντων και δυνατοτήτων για έκφραση και δημιουργία. Είναι η διαχείριση του φόβου και η υπέρβαση των αναστολών μπροστά στο ενδεχόμενο της αποτυχίας. Είναι η αποδοχή του στοιχείου της αβεβαιότητας και η μετουσίωσή της σε δράση. Είναι οι επιστημονικές γνώσεις και οι έξυπνες ιδέες μεταμορφωμένες σε καινοτόμες εφαρμογές. Η επιχειρηματικότητα εκφράζεται και ως η τόλμη για ενεργό συμμετοχή στο κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι.
Έχουμε 230 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 11731478
fbe

london produce
 

fruit logo en