Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Ενημερωτικό σημείωμα Π.Ο.Ο. "Μείωση συνδρομών"

Εκτύπωση
Προς: Μέλη – Σωματεία Π.Ο.Ο.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Οπωρολαχανεμπόρων μετά από απόφαση του Δ.Σ. και της Γενικής Συνέλευσης που συνεδρίασε στην Αθήνα στις 03-06-2011 και στις 04-06-2011 αντίστοιχα υπό την προεδρία του κ. Πουλινάκη Γεώργιου αποφάσισε:
 1. Να γίνει αποδεκτή η πρόταση του Συνδέσμου Αθηνών για την μείωση της μηνιαίας συνδρομής για κάθε αντιπρόσωπο του σωματείου τους στο ποσό των δέκα ευρώ (10€), αναλαμβάνοντας επίσης την πληρωμή του ενοικίου των γραφείων της Ομοσπονδίας και των λογαριασμών τηλεφώνου και ρεύματος.
 2. Γνωρίζοντας την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία σαν χώρα βρισκόμαστε κάτι που έχει αρνητικό αντίκτυπο και στο εμπόριο η Γ.Σ. αποφάσισε τη μείωση της μηνιαίας συνδρομής για όλους τους αντιπρόσωπους των υπολοίπων συνδέσμων-μελών στο ποσό των εικοσιπέντε ευρώ (25€).
 3. Όσο αφορά τις παλαιές συνδρομές η Γ.Σ. αποφάσισε την διαγραφή στο ήμισυ. Η Ομοσπονδία με προγραμματισμό, μεθοδικότητα και σωστές βάσεις, θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας, αυτό το δύσκολο έργο.

  Επόμενος τόπος συμβουλίου προτάθηκε η Πάτρα.

  Καλούμε όλους τους συναδέλφους που θέλουν να θέσουν τις προτάσεις τους, να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους του τμήματος στο παρακάτω τηλέφωνο:

  Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 4838343 6944303768
  Μαρμαρινός Σπύρος
  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Έχουμε 176 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 6795716
fbe

london produce
 

fruit logo en