Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση


Στην Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης ο Γιακουμάτος την Τετάρτη

Εκτύπωση
sekath118.11.2014
Την Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης ΑΕ θα επισκεφθεί ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων της Λαχαναγοράς και της Κρεαταγοράς.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα έχει συνεργασία με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Κεντρικής Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτη Κακαφίκα, με φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Παράλληλα, στο πλαίσιο εφαρμογής του πιλοτικού προγράμματος «Βάζω το Φρούτο στη Ζωή μου», που διοργανώνεται υπό την αιγίδα των υπουργείων Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και Παιδείας & Θρησκευμάτων και αποτελεί μια από τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της «ΚΑΘ ΑΕ», ο κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος και ο κ. Παμαγιώτης Κακαφίκας θα επισκεφτούν το 3ο και 5ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, τα οποία έχουν επιλεγεί και μετέχουν στο πρόγραμμα.

Στόχος του προγράμματος «Βάζω Φρούτο στη Ζωή μου», στο οποίο μετέχουν 3.025 μαθητές και εκπαιδευτικοί σε 13 δημοτικά σχολεία σε 5 δήμους της Αττικής και Θεσσαλονίκης, είναι να γνωρίσουν οι μαθητές την διατροφική αξία των φρούτων και να φέρει ακόμα πιο κοντά τα φρούτα της ελληνικής γης στην καθημερινότητα της οικογένειας.

Το ακριβές πρόγραμμα έχει ως εξής:
Η επίσκεψη του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Γεράσιμου Γιακουμάτου στο 3ο και 5ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 π.μ.

Η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης ΑΕ έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι.

Στις 13.00 ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Κακαφίκα θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις της «ΚΑΘ ΑΕ».

Πηγή: paseges.gr
Έχουμε 496 επισκέπτες συνδεδεμένους
Επισκέψεις : 11477283
fbe

london produce
 

fruit logo en